Ayurvedische Kookworkshop

LEER AYURVEDISCH KOKEN IN JE EIGEN KEUKEN

Met: Mariëlle Glorie

Data: 24 Mei 2024 & 14 Juni 2024 | online

Prijs: €75 per dag / 140 voor beide

Taal: Nederlands

Sign-up
Ayurvedische Kookworkshop
Ayurvedische Kookworkshop
Ayurvedische Kookworkshop

Ben je op zoek naar een gezonde, vegetarische manier van koken? Heb je interesse in Ayurveda, maar kun je wel wat hulp gebruiken om het toe te passen in de keuken? Of ben je op zoek naar nieuwe inspiratie? Tijdens deze online Ayurvedische kookworkshop neemt Mariëlle Glorie je stap voor stap mee in het bereiden van heerlijke vegetarische gerechten. Ayurvedische maaltijden kenmerken zich door de veelzijdige smaken en het voldane, maar toch lichte gevoel na de maaltijd. Hoe je dit kunt bereiken door verschillende smaken te combineren, leer je onder andere in deze kookworkshop.

Als je je aanmeldt voor de Ayurvedische kookworkshop, ontvang je vooraf de recepten met een boodschappenlijst en keukenbenodigdheden. We koken gezamenlijk (ieder in onze eigen keuken) de verschillende gerechten, die je vervolgens zelf, met je familie of vrienden kunt eten. Tijdens de kookworkshop geeft Mariëlle kooktips, maar deelt ze tussendoor ook allerlei Ayurvedische wetenswaardigheden. Je hebt geen voorkennis nodig en hoeft ook geen keukenprins(es) te zijn.

Wil je meedoen? De Ayurvedische kookworkshop zal plaatsvinden op de volgende data:

Dag I: vrijdag 24 mei 14.00 -18.00, online

Dag II: vrijdag 14 juni 14.00 – 18.00, online

Meld je op tijd aan, want om iedereen de gelegenheid te geven om tijdens de workshop vragen te stellen, hanteren we een maximaal aantal deelnemers.

Sign-up