Ayurveda Kliniek

Ervaar Ayurvedische consulten en behandelingen – afgestemd op jouw persoon – door onze deskundige Ayurvedische artsen

Welkom in onze Ayurveda Kliniek, de plek voor het herontdekken van jouw balans en welzijn. We bieden de volgende twee consult-mogelijkheden aan:

Reguliere Ayurveda Consulten

Je krijgt een regulier, een-op-een consult van een van onze deskundige Ayurveda-artsen. Het is een normaal Ayurveda consult, en je kunt een afspraak maken op de beschikbare data gedurende het hele jaar. Je kunt zoveel vervolgconsulten boeken als je wilt en afhankelijk van wat je nodig hebt.

Internship Ayurveda Consulten

Je krijgt een regulier en een vervolgconsult van een van onze deskundige Ayurveda-artsen, waarbij een klein aantal studenten aanwezig is, voor stagedoeleinden. Afspraken zijn alleen mogelijk tijdens onze stage weken. Extra vervolgconsulten zijn eveneens mogelijk, wanneer dat nodig of gewenst is.

Wat kun je van een Ayurveda consult verwachten?

Een Ayurveda consult is een uitgebreide ‘reis’. Het is een diepe duik in je gezondheid, het verkennen van jouw aandachtspunten en medische geschiedenis, gevolgd door een nauwkeurige pols en tong evaluatie. Onze deskundige Ayurvedische artsen beoordelen jouw constitutie (Prakriti) en onbalans (Vikruti). Vervolgens stellen ze een op maat gemaakt behandelplan op, dat dieetadvies, verbetering van je levensstijl, kruidensupplementen en eventueel yoga, pranayama en natuurlijke remedies omvat – alles wordt nauwkeurig uitgelegd. Onze consulten worden geleid door deskundige Ayurvedische artsen, in de internship consulten vergezeld door onze toegewijde, afstuderende studenten die op het punt staan hun rol als Ayurvedisch Practitioner in praktijk te gaan brengen. In deze setting passen ze hun vier jaar intensief studeren en leren toe, en assisteren ze actief bij consulten en behandelingen.

consultation
ayurvedic consultation
consultation oil

Ben jij benieuwd naar een aanstaand bezoek aan onze kliniek? Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]. We zijn er om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden op je Ayurvedische reis!

Mogelijke consulten

i